Nagy kedvencem ez a halétel, főleg salátával, olyan könnyed és finom! :D

A recept: (2 főre)lazacc.jpg

  • 2 marék spenót 
  • répa - felcsíkozva
  • gomba - cikkekre vágva
  • 1/2 kígyóuborka - félkarikára vágva
  • gomba - cikkekre vágva
  • 1/2 lilahagyma - félkarikára vágva
  • 1-1 kis marék különböző csíra (én csicseriborsó-lencse-mungo bab keveréket, snow pea-t (még mindig nem tudom mi ez magyarul :P), és alfalfát használtam)
  • 10 dkg koktélparadicsom - felkarikázva (ha keresztbe vágjuk fel őket, akkor állítólag ízletesebb :P)
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 szelet friss lazac 

Fűszerek:

  • 1-1 csipet borsrozmaring

A felhevített olajra ráfektetjük a lazacot - bőrével lefelé -,és megszórjuk a fűszerekkel. Lassú tűzön, lefedve fehéredésig sütjük (kb. 10perc). Amíg sül a lazac összerakjuk a salátát, és tálaljuk! :D

Nagyon könnyű, ízletes vacsora! ;)

Szerző: feherfalat  2012.04.01. Szólj hozzá!

Címkék: saláta zöldséges gyors főételek halételek spenótos könnyű ételek Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr994353165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása