Nem volt időm főzni, ezért csak egy gyors salátát dobtunk össze ebédre. Frissen összerakva nagyon fincsi, frissítő ebéd! ;)

A recept: (2 adag)

  • 1/2 kínai kelkáposzta - felcsíkozva
  • 2 doboz tonhal konzerv (vízben eltett)
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/2 citrom leve

  Fűszerek:

  • 2-2 csipet -bors
  • 1 kk olasz fűszerkeverék (oregano, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, majoranna)

Az összevágott káposztát két tányérba halmozzuk.
A halat villával összetörjük, megfűszerezzük, meglocsoljuk az olajjal és a citrommal, majd összekeverjük a káposztával. :)

Jó étvágyat hozzá! :D

Szerző: feherfalat  2012.06.10. Szólj hozzá!

Címkék: saláta gyors könnyű ételek tonhalas

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr804576132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása