Még maradt egy kis csicseriborsó, és gondoltam csinálok belőle egy izgalmas egytálételt! :D

A recept:

  • 1 ek olívaolaj
  • 1 hagyma - apróra vágva
  • 5 gerezd fokhagymaapróra vágva
  • 25 dkg szárított csicseriborsó - előző este beáztatva
  • 1/2 kg csirkecomb filé - felnegyedelve
  • 1/2 kg fagyasztott kelbimbó

  Fűszerek:

A felhevített olajon megpirítjuk a hagymákat, majd hozzáadjuk a csicseriborsót, megfűszerezzük és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Fél óra múlva hozzáadjuk a csirkét, majd tíz perc elteltével a kelbimbót is. Lefedve 20 perc alatt puhára főzzük.

Szerző: feherfalat  2012.10.26. Szólj hozzá!

Címkék: csirke zöldséges főételek egytálételek

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr94864452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása