A múltkori rizottó mintájára vettem egy vargányás kukoricadarát is, és ezt is felturbóztam egy kicsit! ;)

A recept:cikkinis polenta.jpg

  • 1 ek mangalica zsír
  • 1 hagyma - apróra vágva
  • 1/2 fej fokhagyma - apróra vágva
  • 1/2 kg sertéscomb - felkockázva
  • 1 nagy cukkini - felkockázva
  • 25 dkg fűszeres kukoricadara (kukoricadara, szárított vargánya gomba, szárított hagyma, szárított fehér spárga)

  Fűszerek:

  • 1-1 ek pirospaprika, gyömbérpor, petrezselyem
  • 1 kk Himaláj , kakukkfű, rozmaring
  • 1/2 mk bors, őrölt kömény

A felhevített zsiradékon megfuttatjuk a hagymákat, hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Megfűszerezzük, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk, kb. 40 perc alatt. Ekkor hozzáadjuk a cukkinit, és további 10 percig pároljuk. Végül hozzáadjuk a kukoricadarát, felöntjük kétszerannyi vízzel, és 20 perc alatt az egészet készre főzzük.

Szerző: feherfalat  2013.07.28. Szólj hozzá!

Címkék: zöldséges főételek egytálételek

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr215427815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása