halkrém2.jpg

Ez egy nagyon egyszerű recept, hogyan varázsoljuk egy sima halkonzervből finom halkrémet, amit használhatunk akár szendvicskrémnek, akár mártogatósnak friss zöldségekkel vagy házi vastag ropival. ;)

A recept:

  • 1 olajos hering konzerv - villával összetörve
  • 1 ek mustár
  • 2 ek tejföl
  • 1/2 mk fehérbors
  • 1 kk kakukkfű

Sorban összekeverjük a hozzávalókat, és kész. ;)

Szerző: feherfalat  2013.08.13. Szólj hozzá!

Címkék: gyors sörkorcsolya nasik halételek mártogatós (dipek) Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr275444470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása