A múltkor sütöttem egy nagyon fincsi kevert almás sütit, és ezúttal ezt turbóztam fel egy kis ezzel-azzal! :P

Így is nagyon finom lett! ;)

A recept:

  • 15 dkg rozslisztkevert almás3.jpg
  • 10 dkg hajdina liszt
  • 5 dkg csicseriborsó liszt
  • 1/2 mk vanília
  • 1 csipet
  • 1 mk szódabikarbóna
  • 1 kk forralt bor fűszerkeverék (fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, szegfűbors, kardamom)
  • 3 tojás
  • 10 dkg kókuszzsír - felolvasztva
  • 1 nagy répa - lereszelve
  • 1 cékla - lereszelve
  • 3 dl tej
  • 2 ek méz
  • 1 citrom leve
  • 10 dkg aszalt szilva - feldarabolva
  • 10 dkg mandula - durvára vágva
  • 4 alma - vékony szeletekre vágva

Sorban összekeverjük a hozzávalókat, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített sütőben 200 fokon 30-40 perc alatt megsütjük.

Szerző: feherfalat  2014.08.10. Szólj hozzá!

Címkék: zöldséges gyümölcsös vegetáriánus nasik édességek aszalt gyümölcsös

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr235821359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása