borsós_1.jpg

Ez egy nagyon egyszerű étel, de jó ízkombináció! ;)

A recept: (2 adag)

  • 3 dkg vaj
  • 1/2 kg fagyasztott zöldborsó
  • 2 tonhal konzerv - olívaolajban eltett - levét leöntjük

A felhevített vajon átforgatjuk a borsót, majd lefedve saját levében 10 perc alatt puhára pároljuk. Hozzákeverjük a tonhalkonzervet, és tálaljuk.

Szerző: feherfalat  2012.10.02. Szólj hozzá!

Címkék: gyors főételek egytálételek hüvelyesek tonhalas

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr214810798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása