Nem humusz :P

Nagyon szeretem a humuszt, de ezúttal egy másfajta csicseriborsó krémet csináltam. :D

A recept:csicseri2.jpg

  • 25 dkg szárított csicseriborsó - előző este beáztatva
  • 6-8 babérlevél
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kk 
  • 1/2 kk fehérbors, chili

A csicseriborsót feltesszük főni annyi vízben, hogy éppen ellepje, megfűszerezzük és kb. egy óráig főzzük, amíg megpuhul.

Amikor egy kicsit lehűlt, kivesszük a babérleveleket és a levével együtt alaposan összeturmixoljuk.
Felhasogatott friss zöldségekkel mártogatva nagyon egészséges nassolnivaló! ;)

Szerző: feherfalat  2012.10.26. Szólj hozzá!

Címkék: sörkorcsolya vegetáriánus nasik hüvelyesek mártogatós (dipek)

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr364864448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása