A múlthéten gesztenyés palacsinta készült, ezútal pedig fekete ribizlis! :D
Egyszer már nagy sikert aratott a málnás palacsinta, amit fagyasztott gyümölccsel csináltam, ezúttal pedig feketeribizli lisztet használtam.

A recept:hupikek.jpg

  • 30 dkg hajdinaliszt
  • 3 ek feketeribizli liszt
  • tojás
  • egy csipet Himaláj só
  • 3 ek méz
  • 1 l tej
  • 1 ek kókuszolaj - a sütéshez

Bekeverjük a palacsintatésztát, mintha sima palacsintát készítenénk, és fél órát állni hagyjuk. Ha szükséges, adunk hozzá még egy kis tejet, majd kókuszzsírral kiolajozott serpenyőben kisütjük a palacsintákat.

Vastagabb palacsinták lesznek belőle, mint a sima palacsinta, ezért kicsit nehéz őket forgatni :P -, de mindenképp izgalmas, más ízvilágú palacsinta, mint a megszokott! ;)

Szerző: feherfalat  2013.01.28. Szólj hozzá!

Címkék: gyors gyümölcsös vegetáriánus édességek palcsinták

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr295043196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása