Voltunk biorezonancia vizsgálaton, és kihozta, hogy sokkal több halat kéne ennünk. :P
Mondjuk ezen nem lepődtünk meg.. :D

És tisztáztam azt is, hogy a halkonzerv egyáltalán nem megfelelő alternatíva, szóval mostantól sokkal több sült hal fog az asztalunkra kerülni. ;)
Igazából nem bánom a dolgot, mert még régen sok jó receptet begyűjtöttem, amit aztán sosem próbáltam ki, úgyhogy most itt az ideje! ;)

A recept:hal2.jpg

  • 1 ek olíva olaj
  • 2 nagy hagyma - karikára vágva
  • 1 nagy krumpli - karikára vágva
  • 1 kk Himaláj
  • 1 nagy szelet tengeri halfilé
  • 25 dkg (fagyasztott) brokkoli
  • 1 nagy répa - karikára vágva
  • 1 ek Hal fűszerkeverék
  • 1 pritaminpaprika - cikkekre vágva
  • 5 gerezd fokhagyma - feldarabolva
  • 1 citrom - felkarikázva

Egy sütőpapírral bélelt magas falú tepsit kiolajozunk, ráfektetjük a hagyma szeleteket, majd a krumplit, megsózzuk, rátesszük a halat -, azt is megsózzuk -, majd köré rakjuk a brokkolit és a répát. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, rádobáljuk a paprikát, beleszórjuk a fokhagymát, a citrom karikákat ráhelyezzük a halra, és alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, 200 fokon 45 percig sütjük - ha nem tettünk bele fagyasztott zöldségeket, akkor fél óra is elég.

Szerző: feherfalat  2013.09.07. Szólj hozzá!

Címkék: zöldséges főételek halételek könnyű ételek egytálételek Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr245483081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása