Voltunk biorezonancia vizsgálaton, és kihozta, hogy sokkal több halat kéne ennünk. :P
Mondjuk ezen nem lepődtünk meg.. :D
És tisztáztam azt is, hogy a halkonzerv egyáltalán nem megfelelő alternatíva, szóval mostantól sokkal több sült hal fog az asztalunkra kerülni. ;)
Igazából nem bánom a dolgot, mert még régen sok jó receptet begyűjtöttem, amit aztán sosem próbáltam ki, úgyhogy most itt az ideje! ;)
A recept:
- 1 ek olíva olaj
- 2 nagy hagyma - karikára vágva
- 1 nagy krumpli - karikára vágva
- 1 kk Himaláj só
- 1 nagy szelet tengeri halfilé
- 25 dkg (fagyasztott) brokkoli
- 1 nagy répa - karikára vágva
- 1 ek Hal fűszerkeverék
- 1 pritaminpaprika - cikkekre vágva
- 5 gerezd fokhagyma - feldarabolva
- 1 citrom - felkarikázva
Egy sütőpapírral bélelt magas falú tepsit kiolajozunk, ráfektetjük a hagyma szeleteket, majd a krumplit, megsózzuk, rátesszük a halat -, azt is megsózzuk -, majd köré rakjuk a brokkolit és a répát. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, rádobáljuk a paprikát, beleszórjuk a fokhagymát, a citrom karikákat ráhelyezzük a halra, és alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, 200 fokon 45 percig sütjük - ha nem tettünk bele fagyasztott zöldségeket, akkor fél óra is elég.