Egy könnyű vacsora ;)

spárga.jpgEz a recept nagyon hasonlít a sonkás kelbimbóra, csak ezúttal spárgával csináltam! :P

A recept:

  • 1 kk kacsazsír
  • 10 dkg sonka vagy bacon - felcsíkozva
  • 2 csokor spárga - 2 cm-es darabokra vágva (miután az alsó fás részét levágtuk)

A felhevített zsiradékon megpirítjuk a sonkát, majd hozzáadjuk a spárgát, és lefedve 15 percig saját levében hagyjuk, hogy megpárolódjon.

Nagyon fincsi, és nem igényel extra sózást, mert a sonkák általában elég sósak! ;)

Szerző: feherfalat  2012.09.30. Szólj hozzá!

Címkék: zöldséges gyors főételek könnyű ételek egytálételek

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr44810793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása