Ha rántottáról van szó, akkor nincs két egyforma! :P

Egyébként is mindenki másképp készíti.. én pedig állandóan variálok az összetevőkön és a fűszerezésen, hogy mindig új ízvilágú legyen! ;)

A recept: (2 adag)borsos-zöldséges rántotta2.jpg

  • 1 ek olívaolaj
  • hagyma - apróra vágva
  • lilahagyma - apróra vágva
  • 5 gerezd fokhagyma - felkarikázva
  • 10 dkg fagyasztott borsó
  • paprika - felkockázva
  • 1 kápia paprika - kockára vágva
  • paradicsom - felkockázva
  • 1 kisebb cukkini - felkockázva
  • tojás

  Fűszerek:

  • 1 ek őrölt mustármag
  • 1 ág friss rozmaring levél - felaprítva
  • 1-1 kk zsályaszerecsendió, pirospaprika
  • 1/2 mk bors, őrölt kömény, Himaláj , chili


A felhevített zsiradékon megpirítjuk a hagymákat, átpirítjuk rajta a borsót, majd hozzáadjuk a paprikákat, a paradicsomot és a cukkinit, megfűszerezzük, és lefedve 10 percig pároljuk. Amikor megpuhult, ráütjük a tojásokat, jól összekeverjük és tálaljuk.

Szerző: feherfalat  2013.11.09. Szólj hozzá!

Címkék: reggeli zöldséges gyors vegetáriánus egytálételek hüvelyesek tojásétel

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr15616532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása