Már régóta kinéztem egy jó kis receptet tintahalból a spanyol szakácskönyvben. Eddig csak étteremben ettem tintahal karikákat, de ezúttal egészben kell megsütni őket! :D

Nagyon kíváncsi vagyok! ;)Resized squid.jpg

A recept: (2 adag)

  • 4 egész tintahal
  • 1 ek olíva olaj
  • 1 citrom leve

  Fűszerek:

  • 1-1 kk oregano, bazsalikom
  • 1/2 kk , bors

A tintahalakat befűszerezzük, rácsavarjuk a citrom levét, ráöntjük az olajat, és fél órán át állni hagyjuk.
Forró serpenyőben 10 perc alatt mindkét oldalukat megsütjük, és már kész is! ;)

Szerző: feherfalat  2012.02.22. Szólj hozzá!

Címkék: gyors halételek könnyű ételek Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr244095651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása