Nem emlékszem, hogy ettem-e már korábban busát, de a múltkor ettem egy nagyon finom harcsapaprikást, és gondoltam a busából is csinálok valami hasonlót. :P
Azonban senkinek sem volt kedve összevágni a halat, így végül egyben sütöttem ki. ;)

A recept:busa.jpg

  • 1 ek olívaolaj
  • 1 kg busa filé
  • 2 ek mustár
  • 1 kk Erős Pista - legjobb, ha házi készítésű ;)
  • 3 gerezd fokhagyma - felkarikázva

  Fűszerek:

  • 1-1 kk majoranna,  petrezselyem, zsálya,  oreganobazsalikom
  • 1/2 kk bors, őrölt köménymag, őrölt szerecsendió

Egy sütőpapírral bélelt tepsit kiolajozunk, bőrös felével lefelé ráfektetjük a halat, és megkenjük a mustárban elkevert fűszerekkel és paprikakrémmel, majd rárakjuk a fokhagymakarikákat, és alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, 200 fokon fél óráig sütjük.

Szerző: feherfalat  2012.11.09. Szólj hozzá!

Címkék: gyors főételek halételek Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr514898372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása