Továbbra is minden reggel valamilyen zöld dzsúzt iszunk. Már többször is csináltam ananászból, ezúttal azonban kaporral fűszereztem, ami nagyon feldobta! :D

A recept: (2 adag)

  • 5-6 sötétzöld kelkáposztalevél vagy kínai kel
  • 1 kisebb érett ananász - feldarabolva
  • 2-3 kis csokor friss kapor
  • 1-1 kis darab friss gyömbér, kurkuma gyökér
  • 1/2 citrom

Először néhány zöld levél levét préseljük ki, majd az ananászt felváltva dzsúszoljuk a többi hozzávalóval, hogy a kemény és puha alapanyagok váltogassák egymást. :)

Nagyon fincsi lett, érdemes kipróbálni! ;)

Szerző: feherfalat  2012.11.14. Szólj hozzá!

Címkék: italok zöldséges gyors gyümölcsös vegetáriánus Paleo Nyerskonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr274907570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása