Kimaradt egy kis fűszeres liszt a tegnapi fincsi sajtos tonhal készítése során, és gondoltam ne vesszen kárba! :D
Feldobtam egy kicsit és egy nagyon fincsi csirkét sütöttem belőle! ;)
A recept:
- 1 egész csirkemell - felszeletelve
- 5 dkg liszt
- 5 dkg Parmezán sajt - reszelve
- 1 ek olívaolaj
- 1 dl zsírmentes tej
Fűszerek:
- 1 kk pirospaprika
- 1/2 kk só, bors, oregano, bazsalikom, zsálya
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és a sajttal, és beleforgatjuk a csirkét.
Egy sütőpapírral bélelt tepsit kiolajozunk, és beletesszük a csirkeszeleteket. Meglocsoljuk egy kis tejjel, és alufóliával lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Ilyet lehet gyakran fogok csinálni, mert nagyon fincsi lett! ;)