Nagyon szeretjük a harcsapaprikást, ezért vettünk egy nagy darab harcsát. Azt mondták a piacon, hogy filé, de otthon rájöttünk, hogy nem egészen! :P

Így kisütöttük egészben, ami nem lett olyan finom, mintha paprikást főztünk volna belőle, de azért jó volt! :)

harcsa.jpgA recept:

  • 1 kg bőrös harcsa
  • 1 kk
  • 1 fej fokhagyma - gerezdekre szedve, felkarikázva
  • 1 kk kacsazsír

A harcsát bevagdossuk, sóval bedörzsöljük és fokhagymával tűzdeljük.
Egy alufóliát kacsazsírral bekenünk, és belecsomagoljuk a halat.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt megsütjük.

Szerző: feherfalat  2013.04.24. Szólj hozzá!

Címkék: gyors főételek halételek különleges ételek Paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr245187578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása